comparemela.com

Latest Breaking News On - Exchange rate research center - Page 1 : comparemela.com

İlahiyat fakülteleri çeşitli dini grupların kuşatması altında

Dünya Gazetesi İlahiyat fakülteleri çeşitli dini grupların kuşatması altında Vahap MUNYAR İŞ DÜNYASINDA DİYALOG vahap.munyar@dunya.com 19 Temmuz 2021 Pazartesi ESKİ Diyanet İşleri Başkanlarından, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi bünyesindeki “Kur’an Araştırmaları Merkezi” (KURAMER) Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu, Dünya +’nın geçen cumartesi yayınlanan sayısında “Kanaat Önderi” bölümümüzün konuğu oldu. Hakan Güldağ ve Şeref Oğuz’la birlikte yaptığımız sohbete ayırdığımız geniş yere sığmayan bazı bölümlerini Kurban Bayramı arifesinde sizlerle paylaşmak istedim.

Istanbul
Turkey
Khan-guldag
Exchange-rate-research-center
Exchange-rate
Istanbul-may-university
Conviction-leader
Victim-feast
Main-entrance
Dare-nervous-head
Someone-else
Arabic-for

Prof. Ali Bardakoğlu: Din, anahtar teslim bir kurtuluşu garanti etmez

Dünya Gazetesi Prof. Ali Bardakoğlu: Din, anahtar teslim bir kurtuluşu garanti etmez Hakan Güldağ, Vahap Munyar ve Şeref Oğuz, Kanaat Önderleriyle Gündem Özel de bu hafta Diyanet İşleri eski Başkanlarından, Kur’an Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu nu ağırladı. GÜNCELLEME KURBAN Bayramı öncesinde “Kanaat Önderi” sohbetimize bu hafta eski Diyanet İşleri Başkanlarından, Kur’an Araştırmaları Merkezi (KURAMER) Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu konuk oldu. Prof. Bardakoğlu, “Dinin günümüzdeki gibi çok gündemde olması, dindarlaşmanın arttığı anlamına mı gelir?” sorumuza, “Bana göre gelmez, aksine bir çürümeye, din üzerinden meşruiyet arayışına ve kafa karışıklığına işaret edebilir” yanıtı verdi. Prof. Bardakoğlu, şu noktanın altını çizdi: “Bugün Müslümanlar olarak önemli bir sorunla karşı karşıyayız; şekiller özü gölgeledi, araçlar amaç oldu ve sonunda

Mecca
Makkah
Saudi-arabia
Istanbul
Turkey
Koran-kerim
Islam-tawhid
Junior
Exchange-rate-center
Exchange-rate-research-center
Exchange-rate
Istanbul-may-university

Usame Müslim: Babam son nefesine kadar İslam'a hizmet etti

Usame Müslim: Babam son nefesine kadar İslam'a hizmet etti
dogruhaber.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dogruhaber.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Seyh-mustafa
Çrum
Turkey
Damascus
Dimashq
Syria
Sanliurfa
Saudi-arabia
Gaziantep
Aleppo
Lab
Syrians

Diyanet Kitabevi'nde Ramazan kampanyası

Diyanet Kitabevi'nde Ramazan kampanyası
corumhakimiyet.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from corumhakimiyet.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Turkey
Turkey-religion-foundation
Exchange-rate-research-center
Islam-research-center
Religion-foundation
Religion-foundation-corum
Religion-ramadan
Recep-religion-ramadan
Mehmet-famous
Religion-the-work-of-presidency
Research-center
© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.