comparemela.com

Latest Breaking News On - Everyone afghanistan - Page 1 : comparemela.com

[구석구석 미국 이야기] 텍사스 정착 아프간 난민 가족 팬데믹 직업교육 프로그램

[구석구석 미국 이야기] 텍사스 정착 아프간 난민 가족 팬데믹 직업교육 프로그램
voakorea.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from voakorea.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Türkiye de yalan terörü estiriyorlar

Şu anda göç baskısına en yakın ülkenin Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ama Türkiye nin içindeki bazı mahfiller var ki bunlar hep söylüyorum ya yalan terörü, bunlar yalan terörü estiriyorlar.’ dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taliban ın Kabil Havalimanı nın işletilmesi noktasında teklifleri var

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor: Kabil de gerçekleştirilen kapsamlı terör saldırısını milletçe kınıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor: Kabil de gerçekleştirilen kapsamlı terör saldırısını milletçe kınıyoruz
ogunhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ogunhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan, Afganistan daki terör saldırılarına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan'da en az 90 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarını kınadıklarını açıkladı. Afganistan'da önceliğin Türk vatandaşlarının tahliyeleri olduğunu belirten Erdoğan, TSK personelinin de tahliyesine devam edildiğini ve tahliyelerin en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı, Kabil Büyükelçiliği'nde Taliban'la 3,5 saat süren görüşme yapıldığını ve gerektiğinde yine görüşüleceğini söyledi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.