comparemela.com

Latest Breaking News On - Estonia july - Page 1 : comparemela.com

Merekonteinerite kõrge hind mõjutab ka Eestit

Pandeemia tõttu ettearvamatult kõikuv nõudlus ja viiruse leviku tõttu suletud Hiina sadamad on tõstnud merekonteinerite hinna mitmekordseks, mille tõttu on ka Eestis tarnekindlus kannatanud.

Juuli oli erakordselt soe: enamikus Eesti ilmajaamades ajaloo teine tulemus

Delfi 179 Foto: Priit Simson Juuni lõpul-juuli algul jõudis Eestisse uus kuumalaine – maksimaalne õhutemperatuur tõusis taas 27 °C-ni ja kõrgemale kolmel ja enamal järjestikusel päeval. Kõige pikemalt kestis see periood Kuusiku meteoroloogiajaamas – 19 päeva järjest. Eriti ohtliku kuumalaine (30 °C kolme või enama päeva jooksul) pikkuseks kujunes sõltuvalt asukohast kolm kuni viis päeva. Kesk- ja Lõuna-Eestis oli üle 30-kraadiseid perioode suisa kahel korral. Juuli uue soojarekordi sai nii Kunda kui ka Ristna rannikujaam. Kundas mõõdeti 10. juulil maksimaalseks õhutemperatuuriks 33,9 °C ja Ristnas tõusis 27. juulil maksimum 31,7 °C-ni. Eesti juuli soojarekord on 35,2 °C, mis on mõõdetud 30. juulil 1994. aastal Võrus.

Росія звинуватила консула Естонії в шпигунстві

Росія звинуватила консула Естонії в шпигунстві
24tv.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 24tv.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia
hd.se - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hd.se Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.