comparemela.com

Latest Breaking News On - Erhan ozturk - Page 2 : comparemela.com

Volkan Şen Bursaspor'a dönüyor

Bursaspor'un son genel kurulunda başkan adayı olan Serdar Acarhoroz, Volkan Şen'le anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Erhan-ozturk
Shen-bursaspora
Twitter
Volcanoes-shen-bursaspora
Volcanoes-you
Volcanoes-shen
Number-conqueror
Number-chairman
Sure-the-brain
Adnan-the-guys-tbc

02-07 Ağustos 2021 tarihlerinde Kaş/Antalya'da yapılan Bir ve İki Yıldız Dalış Eğitmeni Uygulama/Pratik sınav sonuçları açıklandı.

02-07 Ağustos 2021 tarihlerinde Kaş/Antalya'da yapılan Bir ve İki Yıldız Dalış Eğitmeni Uygulama/Pratik sınav sonuçları açıklandı.
haberler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Antalya
Turkey
Erhan-ozturk
Kulu-yavuz
Alper-ange
Murat-kuruo
Sener-melih-violet
Two-asterisk-diving-instructor-application
Asterisk-diving-instructor
Two-asterisk-diving-instructor
Examination-number-ercan

Pandemi sonrası dev bir kadro ilk kez Edremit'te

Pandemi sonrası dev bir kadro ilk kez Edremit'te
haber3.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haber3.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Zeynep
Bingöu
Turkey
Seluk
Tokat
Istanbul
Bingol
Goksu
Diyarbakir
Edremit
Van
South-korea

Bayram dönüşü otogarda yoğunluk

BAYRAM DÖNÜŞÜ OTOGARDA YOĞUNLUK KURBAN Bayramı tatilini memleketlerinde geçirenler İstanbul a geri dönmeye başladı. KURBAN Bayramı tatilini memleketlerinde geçirenler İstanbul a geri dönmeye başladı. Geri dönüşlerin başlamasıyla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı nda yoğunluk yaşandı. Ailesi Kayseri de bayramı geçiren ve otogarda ailesini bekleyen Erhan Öztürk, Benim çocuklar dün 6 da yola çıktılar çok fazla yoğunluk varmış yollarda. Bekliyoruz bakalım. Kayseri den geliyorlar, yolda çok fazla yoğunluk varmış, özelikle Bolu tarafında. Kazasız belasız bir şekilde gelirler inşallah dedi.Manisa da gelen Abdullah Akkuş ise, Tatil çok iyi geçti. Manisa Turgutlu dan geliyorum. Bayram gayet iyi geçti. Gelirken feribotla geldik buraya ifadesini kullandı.

Manisa
Turkey
Istanbul
Kayseri
Demiroren
Çrum
Erhan-ozturk
Abdullah-akku
Demiroren-news-agency
Victim-feast
July-democracy-the-bus-station

Tatil dönüşü otogarlarda yoğunluk başladı

Tatil dönüşü otogarlarda yoğunluk başladı Tatil dönüşü otogarlarda yoğunluk başladı Kurban Bayramı nda ziyaret ve tatil amacı ile bulundukları şehirlerden ayrılanlar için dönüş vakti geldi. Yollarda trafik yoğunluğunun yaşandığı günümüzde otogarlardaki kalabalık da dikkati çekiyor. DHA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI NDA YOĞUNLUK Geri dönüşlerin başlamasıyla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı nda yoğunluk yaşandı. AİLELER YAKINLARINI OTOGARDA BEKLİYOR Ailesi Kayseri de bayramı geçiren ve otogarda ailesini bekleyen Erhan Öztürk, Benim çocuklar dün 6 da yola çıktılar çok fazla yoğunluk varmış yollarda. Bekliyoruz bakalım. Kayseri den geliyorlar, yolda çok fazla yoğunluk varmış, özelikle Bolu tarafında. Kazasız belasız bir şekilde gelirler inşallah. dedi.

Istanbul
Turkey
Kayseri
Erhan-ozturk
Victim-feast
July-democracy-density-return
July-democracy-the-bus-station
Bus-station-waiting-family-in-kayseri
Expect-let
Without-incident
Dormitory-four-bier-side-again

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.