comparemela.com

Latest Breaking News On - Edirne museum - Page 1 : comparemela.com

Little future archaeologists take part in Edirne s mock excavations

Primary school students in Edirne recently conducted an exciting experimental archaeological excavation in a museum garden, as part of the commemoration of.

Türkiye genelinde Edirne müze sayısı sıralamasında 10 uncu sırada yer aldı

Türkiye genelinde Edirne müze sayısı sıralamasında 10 uncu sırada yer aldı
haberler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Rumeli Ve Balkan Dügünlerinin Canlandirildigi Müze, Gurbetçilerin De Ilgi Odagi Oldu

Rumeli Ve Balkan Dügünlerinin Canlandirildigi Müze, Gurbetçilerin De Ilgi Odagi Oldu
beyazgazete.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from beyazgazete.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Edirne Sinanköy de tarihi kilise ve mağaralar yok olma tehlikesi altında

Edirne nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Trak dönemine ait tarihi yapılar yok olma tehlikesi yaşıyor. Trakya Üniversitesi Trakoloji ve Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, Sinanköy’de 2004 yılında kazı çalışmalarına başladıklarını ve tarihi mağaraların koyun alanı olarak kullanıldığını söyledi. ÇOK AĞIR TAHRİBATLARLA KARŞI KARŞIYA Tarihi bölgenin çok ağır tahribatlar ile karşı karşıya olduğunu ve buranın konumlanması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Engin Beksaç, gereken önlemler alınır ise Sinanköy’ün dünya çapında

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.