comparemela.com

Latest Breaking News On - Dünyanın - Page 1 : comparemela.com

Dünyanın gözü Soçi'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüşecek - CafeSiyaset - Siyaset ve güdeme dair, Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Soçi de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Ana gündem maddesini Suriye meselesi oluştururken, bunun yanında, doğalgaz, Karabağ, bölgesel gelişmeler ve S-400 konu başlıkları da masaya yatırılacak.

Moscow
Moskva
Russia
Afghanistan
United-states
Karabakh
Dagestan
Azerbaijan
Armenia
Idlib
Syria
Belarus

Edirne'de Osmanlı Sultanı 2. Murat Han döneminde yapılan dünyanın en uzun taş köprülerinden Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları başladı

Osmanlı Devletinin başkentlerinden ikincisi olan Edirne’de sık sık taşan Ergene Nehri ve sağlam bir köprü ihtiyacının artması üzerine Osmanlı padişahlarından Sultan II. Murat zamanında Mimar Muslihittin tarafından 1427-1443 yılları arasında bin 270 metre uzunluğunda taş köprü inşa edildi.

Istanbul
Turkey
Edirne-ottoman-sultan
Females-men-opportunity-equality-commission-head
White-party-edirne-mp-fatma
White-party-edirne-il-head
Murat-inn
Adolescents-the-river
Ottoman-grand-turk
Edirne-the-governor
Date-bridge
Men-opportunity-equality-commission-head

Uzay uçuşu tarihinde bir ilk! SpaceX roketi astronot olmayan 4 kişiyi dünyanın çevresinde 3 gün gezdirecek

ABD’li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX’in ilk defa içinde astronot olmayan bir roketle 4 yolcu için dünya çevresinde planladığı 3 günlük seyahat başladı. 4 kişilik uçuşun tüm masraflarını üstlenen iş insanı Jared Isaacman, yolculuk için ’Bu, sıradan insanların gidip yıldızlar arasında maceraya atılabileceği bir dünyaya doğru ilk adım’ ifadesini kullandı. Seyahatte Isaacman ile birlikte bir sağlık çalışanı ile yarışmayı kazanan bir öğretmen ve eski bir kadın savaş pilotu yer alıyor.

United-states
Spacex
Kennedy-space-from-the-center
Ordinary-people-adventure-bier-world
Jobs-people-and
Short-travel-was-counterparts-english
Sigh-richard
Final-minutes-news-virtue-aksoy-agenda
Final-minutes
ஒன்றுபட்டது-மாநிலங்களில்
இறுதி-நிமிடங்கள்

Dünyanın üçüncü en uzun çift tüplü kara yolu tüneli! Zigana'da sona yaklaşıldı - CafeSiyaset - Siyaset ve güdeme dair, Son Dakika Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, tamamlandığında dünyanın üçüncü, Avrupa`nın ise en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olacak Zigana Tüneli`nde sona yaklaşıldığını bildirdi. Yeni tünelin hizmete girmesiyle birlikte, özellikle ağır vasıta sürücülerinin ulaşımda güvenli ve ekonomik bir rahatlama yaşayacağı açıklandı.

Trabzon
Turkey
Erzurum
Zigana-tuneli
Güne
Basarkoy
Batman
Kostere-mack
The-world
Final-minutes-news
Infrastructure-ministries

Dünya'nın en kuzeyindeki ada "tesadüfen" bulundu

Dünyanın en kuzey ucundaki kara parçası şans eseri bulundu. Araştırmacıların, Grönland'da inceleme yaparken keşfettikleri ada bilim dünyasında heyecan yarattı.

The-world
North-island
North-island-location
New-island
Dünyanın
N
Uzeyindeki
Fda
Esadüfen
Bulundu
Dünya-039-nın-en-kuzeyindeki-ada-quot-tesadüfen-bulundu

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.