comparemela.com

Latest Breaking News On - Cubas new - Page 1 : comparemela.com

İhlal edenler siber terörist sayılacak

Küba, birçok vatandaşı ve uluslararası hak aktivistini kızdıran bir adım atarak “ülkenin prestijine” zarar verebilecek yayınların yasaklanması da dahil olmak üzere sosyal medya kullanımına daha sıkı kontroller getirdi. Buna göre “anayasal düzeni yıkmaya” teşebbüs edenler siber terörist olarak kabul edilecek.

Cuba
United-states
Turkey
Turkish
Cuban
Cubans
Reuters
Also-cubans
Chairman-miguel
Cubas-new
Turkish-this

Venezuela'ya Küba üretimi aşı ulaştı

Venezuela ya Küba üretimi aşı ulaştı Venezuela ya Küba üretimi Kovid-19 aşısı Abdala nın ilk sevkiyatı ulaştı. 2021-06-25 08:00:00 - Venezuela ya Küba nın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği Abdala ismi verilen aşının ilk doz sevkiyatı ulaştı. Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez, yaptığı açıklamada, Küba ile yaptıkları anlaşmanın bir parçası olarak Abdala aşısının ilk partisinin ülkeye geldiğini bildirdi. Küba nın Kovid-19 ile mücadelesinin taktire şayan bulduklarını vurgulayan Rodriguez, Dünyadaki en iyi etkinliklerden birine sahip olağanüstü bir aşıdır. Bugün Küba, aşı adaylarıyla birlikte etik, ahlaki, bilimsel ve teknolojik dersler veriyor. Halkların iradesine karşı gelebilecek hiçbir abluka yoktur. ifadelerini kullandı.

Cuba
Biotechnology-center
Cubas-new
State-chairman-assistant
Today-cuba
Cuba-chief-of-state-miguel
Cuba-genetic-engineering
கியூபா
உயிரி தொழில்நுட்பவியல்-மையம்

Brezilya'da son 24 saatte 2032 kişi öldü

Brezilya'da son 24 saatte 2032 kişi öldü
yeniasya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniasya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Mexico
Honduras
United-states
Argentina
Bolivia
Brazil
Cuba
Uruguay
Chile
Colombia
Peru
America

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.