comparemela.com

Latest Breaking News On - Contagis - Page 3 : comparemela.com

El brot de Mallorca ja supera els 600 positius entre estudiants

La Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa, Galícia i Catalunya van notificar en les últimes hores nous casos de Covid-19 associats a brots vinculats a viatges de fi de curs a Mallorca, de manera que el recompte total de casos entre estudiants ja s

Valencia
Carabobo
Venezuela
High-school-in-menorca
A-community
Castilla-la-bellows
Country-basque
Country-valencia
East-friday-start
Paper-alerts
East-thursday

La batalla del virus la perdem a l'Àfrica

La nostra realitat de vacunacions massives i aixecament de la mascareta a exteriors és més que una excepció al planeta. Tot i les vacunes, l ONU remarca que el balanç mortal de la pandèmia és superior.

Vacunes
Vacunació
Africa
Covax
Moms
Tercera
Sonada
Contagis
Batalla
Virus
Perdem

L'Índia alerta sobre delta plus, una subvariant de Covid més transmissible

Josep Solano - Tòquio Les autoritats sanitàries índies han alertat aquesta setmana de l’origen i propagació d’una nova subvariant de coronavirus que ha generat alerta, amb més d’una quarantena de casos detectats en tres estats del país. La variant, identificada com a delta plus, s’ha detectat en almenys quatre estats del país, segons va informar el secretari federal de Salut, Rajesh Bhushan. El ministeri de Salut assegura que la mutació delta plus mostra una major transmissibilitat i aconsella als estats que augmentin les proves. Segons un comunicat del ministeri de Salut, s’observa que la subvariant té un contagi més fort, s’aferra més fàcilment als receptors de les cèl·lules pulmonars i redueix la resposta del cos als anticossos monoclonals, una teràpia estudiada contra la Covid-19.

Japan
Tokyo
India
Nepal
Portugal
Canada
Russia
Poland
Switzerland
Turkey
Swiss

La batalla del virus la perdem a l'Àfrica

L’APUNT La batalla del virus la perdem a l’Àfrica Eva Pomares La nostra realitat de vacunacions massives i aixecament de la mascareta a exteriors és més que una excepció al planeta. Tot i les vacunes, l’ONU remarca que el balanç mortal de la pandèmia és superior ara que fa un any. Al continent veí es viu una tercera onada de contagis terrorífica, amb increments del 31% en sols una setmana. Només l’1,2% dels 1.300 milions d’africans ha pogut vacunar-se. Fins i tot la iniciativa Covax de l’OMS no ha complert a l’hora d’aportar els 700 milions de vacunes acordades, perquè els fabricants haurien compromès tota la producció d’enguany als països rics. Produir localment i sense patents continua sent l’única opció, vetada a causa de múltiples pressions, per salvar milers de vides. Allà i aquí.

Vacunes
Vacunació
Africa
Covax
Moms
Tercera
Sonada
Contagis
Batalla
Virus
Perdem

Els contagis continuen a la baixa a

La província és l única amb un rebrot inferior a 40 punts, que puja a 100 a nivell català || Un 60% de lleidatans majors de 15 anys ja tenen una dosi de vacuna

Lleida
Comunidad-autonoma-de-cataluna
Spain
Young
Lleida-the
Contagis
Continuen
ழிலேத
காமுனிடட-தன்னாட்சி-டி-கடலுள்
ஸ்பெயின்
இளம்

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.