comparemela.com

Latest Breaking News On - Constantine tanase - Page 1 : comparemela.com

Spectacolele festivalului „Constantin Tănase" se joacă cu casa închisă

Spectacolele festivalului „Constantin Tănase" se joacă cu casa închisă
monitoruldevaslui.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from monitoruldevaslui.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bucharest
Bucuresti
Romania
Vaslui
Serban-pavlu
Constantine-tanase
Theater-bulandra
John-at-least
Room-high

Legile Puterii. Toți politicienii țării să răspundă serios la întrebarea: Ne dorim cu adevărat o Românie educată? Mai vrem o țară?

In fiecare zi, la Realitatea va prezentam adevarul, asa cum este el. Necoafat, fara machiaj si fara menajamente fata de cei aflati la carma tarii sau in opozitie. De ani de zile ne punem aceeasi intrebare: cum salvam Romania? Cum o putem aduce pe drumul corect in istorie? Dar cum sa facem acest lucru daca nu ne cunoastem istoria? Cum stim unde trebuie sa ajungem, daca uita sau, mai grav, daca nu stim cine am fost. Generatiile care vin in urma noastra nu isi cunosc trecutul si asta din multe motive. Principalul este insa acela ca orele de istorie din scoli au fost reduse. Cum putem sa mai dezvoltam copiilor nostri constiinta nationala, daca ii privam de lectiile despre trecut? Despre momentele de aur, dar si despre cele mai negre ceasuri, care ne-au cladit ca popor milenar, in cei peste 2000 de ani de existenta?

Germany
Hungary
United-kingdom
Romania
Great-britain
Constantine-tanase
States
Sorin-cmpeanu
Union-european
Article-of-law-education-national
Laws-power
Law-education-national

Începând cu anul 2022, cetățenii Republicii Moldova se vor putea angaja oficial în Germania

Începând cu anul 2022, cetățenii din Republica Moldova se vor putea angaja oficial în Germania la munci sezoniere. Anunțul a fost anunțat ieri 

Germany
United-states
Transnistria
Moldova-general
Moldova
Romania
Chisinau
Constantine-tanase
Apostle-paul
Republic-moldova
Editorially-july
Silviu-tanase-one

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.