comparemela.com

Latest Breaking News On - Children anymore - Page 1 : comparemela.com

Beni s Tiny Tales

Beni s Tiny Tales
hachettebookgroup.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hachettebookgroup.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Elmalı davasındaki çocukların babası: Sapkınlar tutuklanmalı, çocuklarımız bize verilmeli

Elmalı davasındaki çocukların babası: Sapkınlar tutuklanmalı, çocuklarımız bize verilmeli Türkiye’nin gündemine Elmalı davası olarak gelen, 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin istismara uğraması iddiasıyla ilgili olarak babaları Gürhan G., açıklamalarda bulundu. Merve A. nın iddialarını yalanlayan baba Gürhan G., Şu anda beklentim bir an önce bu pedofil, sapkın insanların tutuklanması, çocuklarımızın da bize geri verilmesi dedi. Balıkesir in Edremit ilçesinde yaşayan babaanne Günay S., 7 ve 10 yaşındaki 2 torununun cinsel istismara uğradığını ortaya çıkarmasıyla Elmalı davası başladı. Tacizle suçlanan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.’nın yargılandıkları mahkemece tahliye edilmelerinin ardından, Elmalı davası ülke gündemini oturdu.

Elmalý Davasý nda öz baba konuþtu

Elmalı Davası nda öz baba konuştu Türkiye nin gündemine Elmalı davası olarak gelen, Antalya Finike de yaşanan 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin istismara uğradığı iddiasıyla ilgili olarak baba Gürhan G., açıklamalarda bulundu. Merve A. nın iddialarını yalanlayan baba Gürhan G., Şu anda beklentim bir an önce bu pedofili, sapkın insanların tutuklanması, çocuklarımızın da bize geri verilmesi dedi 03 Temmuz 2021 09:05 Antalya da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G. nin (10), cinsel istismara uğradığı iddia edilmesiyle Elmalı davası başladı. Tacizle suçlanan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A. nın yargılandıkları mahkemece

Elmalı davasında çocukların öz babasından çok çapıcı sözler: Kimseye söylememem için

Elmalı davasında çocukların öz babasından çok çapıcı sözler: Kimseye söylememem için. Türkiye nin gündemine Elmalı davası olarak gelen, Antalya Finike de yaşanan 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin istismara uğradığı iddiasıyla ilgili olarak baba Gürhan G., açıklamalarda bulundu. 3 Temmuz 2021 08:24 / Güncel PAYLAŞ Antalya da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G. nin (10), cinsel istismara uğradığı iddia edilmesiyle ‘Elmalı davası’ başladı. Tacizle suçlanan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.’nın yargılandıkları mahkemece tahliye edilmelerinin ardından, ‘Elmalı davası’ ülke gündemini oturdu.

Elmalı davasındaki çocukların öz babasından davanın seyrini değiştirecek ifade

Elmalı davasındaki çocukların öz babasından davanın seyrini değiştirecek ifade 03 Temmuz 2021 Cumartesi   Saat: 07:50 Türkiye’nin gündemine Elmalı davası olarak gelen, Antalya Finike de yaşanan 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin istismara uğraması iddiasıyla ilgili olarak babaları Gürhan G., açıklamalarda bulundu. Balıkesir in Edremit ilçesinde yaşayan babaanne Günay S., 7 ve 10 yaşındaki 2 torununun cinsel istismara uğradığını ortaya çıkarmasıyla Elmalı davası başladı. Tacizle suçlanan anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.’nın yargılandıkları mahkemece tahliye edilmelerinin ardından, Elmalı davası ülke gündemini oturdu. Dün ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, istismara uğradığı iddia edilen kardeşleri devlet koruması altına aldı. Olayın ardından taraflar açıklama yaparken, baba Gürhan G., avukatın isteğiyle şimdiye kadar sesiz kaldığını a

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.