comparemela.com

Latest Breaking News On - Chief minister the residents - Page 1 : comparemela.com

Nyhetsstudio - Seks døde i flystyrt i California

Nyhetsstudio Seks personer døde da et lite jetfly av typen Bombardier CL 600 styrtet nær en golfbane i Lake Tahoe-området i California. Sheriffen i Nevada County opplyser at alle om bord døde da flyet styrtet mandag. Ulykken skjedde i Nord-California nær grensen til Nevada. Det ble først meldt om tre omkomne i ulykken. Identiteten til de døde er ikke kjent, og politiet venter på svar på DNA-prøver. Ingen på bakken ble skadd da flyet styrtet. Det vesle jetflyet var på vei inn mot landing da det styrtet i nærheten av Truckee-Tahoe Airport. Det kom fra Coeur d’Alene i Idaho.

Nyhetsstudio - Politi rykker ut til slagsmål i Oslo

Nyhetsstudio Et vitne forteller til Dagbladet at en mann ble sparket da han lå nede. - Vi har snakket med to personer som sier de har blitt angrepet av fire andre. Vi jobber fortsatt på stedet og skal foreta vitneavhør, forteller operasjonsleder Katrine Silju til Dagbladet. Skadeomfanget er ukjent. Ifølge politiet skal kvinnen ikke være bosatt i leiligheten. – Fordi omstendighetene rundt dødsfallet var uklare, ble dødsfallet betegnet som mistenkelig, og politiet startet derfor etterforskning. Etterforskningen har så langt ikke gitt oss holdepunkter for at det er skjedd noe kriminelt, opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding.

Nyhetsstudio - Kvinne mistenkt for ransforsøk

Nyhetsstudio Flere personer har blitt forsøkt ranet med kniv på Oslo S. - To personer har blitt forsøkt ranet med kniv. En av dem løp fra stedet og fikk varslet oss. Kort tid seinere pågrep vi en kvinne vi mistenker har stått bak hendelsen, sier operasjonsleder i Oslo poloitidistrikt, Cathrine Sylju, til Dagbladet. Ingen personer ble skadd som følge av hendelsen. Studioet fortsetter under annonsen Ifølge politiet skal kvinnen ikke være bosatt i leiligheten. – Fordi omstendighetene rundt dødsfallet var uklare, ble dødsfallet betegnet som mistenkelig, og politiet startet derfor etterforskning. Etterforskningen har så langt ikke gitt oss holdepunkter for at det er skjedd noe kriminelt, opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding.

Nyhetsstudio - Båt på grunn - én til sykehus

Tallet på skadde er kommet opp i 120, og av dem får 55 medisinsk tilsyn. Mellom onsdag og torsdag ble det registrert 41 ulike skogsbranner i Tyrkia fordelt på 13 distrikter. Mange av dem ble raskt slukket. Men tørke og varme vinder fører mange steder til rask spredning av flammene. (NTB) 11:17 I alt 13 personer er registrert koronasmittet i Bømlo det siste døgnet. Utbruddet stammer fra to ulike forsamlinger forrige helg. – Vi har kontroll på den ene forsamlingen og holder på med kartlegging av den andre. Vi frykter at vi står overfor en variant med stort smittepotensial da personer som kun har vært kort tid sammen, er blitt smittet, sier fungerende smittevernlege Anne Marit Særsten Halvorsen i en pressemelding.

Nyhetsstudio - Smitterekord i australsk delstat

Nyhetsstudio New South Wales registrerte 239 nye smittetilfeller det siste døgnet, det høyeste tallet som er registrert så langt i delstaten med Australias største by. For 126 av tilfellene er smittekilden ukjent, og kun 81 av de smitte personene var isolert i hele smitteperioden, melder Sydney Morning Herald. - Basert på disse tallene kan vi gå ut fra at ting kommer til å bli verre før det blir bedre, gitt de mange smittede i samfunnet, sier delstatsminister Gladys Berejiklian Innbyggerne i Sydney og andre deler av New South Wales har levd med strenge restriksjoner siden slutten av juni, og onsdag ble nedstengingen forlenget til 28. august.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.