comparemela.com

Latest Breaking News On - Center honey - Page 1 : comparemela.com

DSİ Genel Müdürü Yıldız "Erzincan Merkez Ballı Barajının Tamamlanması Ile Barajda Depolanacak Su Ile 11 Bin 570 Dekar Tarım Arazisinin Sulanması Sağlanacak"

Erzincan Giriş:30 Temmuz 2021 A DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız Erzincan Merkez Ballı Barajı’nda çalışmaların devam ettiğini açıklayarak, “Erzincan Merkez Ballı Barajının tamamlanması ile barajda depolanacak su ile 11 bin 570 dekar tarım arazisinin sulanması sağlanacak” dedi. DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız Erzincan Merkez Ballı Barajı nda çalışmaların devam ettiğini açıklayarak, “Erzincan Merkez Ballı Barajının tamamlanması ile barajda depolanacak su ile 11 bin 570 dekar tarım arazisinin sulanması sağlanacak” dedi. DSİ, Erzincan iline yaptığı yatırımlarla mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Erzincan ili ve ilçelerinde son dönemde yapılan su yapılarının artması bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynuyor.

Center-honey
Rock-asterisk-center-honey
Center-honey-the-dam
State-water
Rock-asterisk
General-asterisk
From-the-ground
நிலை-தண்ணீர்
இருந்து-தி-தரையில்

Медицинский центр Мед Ок: лечитесь с комфортом

Медицинский центр Мед Ок: лечитесь с комфортом
aoinform.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from aoinform.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Center-honey
After-all
Medical-center-wednesday
For-some-reason
மருத்துவ-மையம்-புதன்கிழமை
க்கு-சில-ரீஸந்

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.