comparemela.com

Latest Breaking News On - Castrol ford the turkey hope - Page 1 : comparemela.com

47. Hitit Rallisi'nin kazananı belli oldu

5 Temmuz 2021 Pazartesi 02:22 Kaynak: AA 47. Hitit Rallisi nin kazananı belli oldu [Fotoğraf: AA] Türkiye Ralli Şampiyonası nın ikinci ayağı olan 47. Hitit Rallisi tamamlanırken, BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürkan Menderes ekibi birinciliği kazandı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 74 ekip iki gün boyunca Kahramankazan daki 6 özel etapta mücadele verdi. Buğra Banaz-Gürkan Menderes ekibinin ardından yine BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikinciliği, Castrol Ford Team Türkiye den Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı da üçüncülüğü elde etti. Rallide takımlar birincisi BC Vision Motorsport, markalar birincisi ise Castrol Ford Team Türkiye oldu.

Turkey
Castrol-ford
Histidine-rally
Turkey-car-sports-the-federation
Burak-gardener
Castrol-ford-the-turkey-hope
Castrol-ford-turkey
Bilkent-in-the-hotel
Conqueror-the-month
Class-castrol-ford-the-turkey
Class-clio-cascade-uluocak

Banaz Ankara'da da Kazandı

Banaz Ankara da da Kazandı Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı olan 47. Hitit Rallisi, BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürkan Menderes ekibinin zaferi ile sonuçlandı. Eskişehir den sonra Ankara da da birincilik kürsüsüne çıkan Banaz ın takım arkadaşları Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikinciliği elde ederken, Castrol Ford Team Türkiye den Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı da yarışı üçüncü sırada tamamladılar. Rallinin Takımlar Birincisi BC Vision Motorsport olurken, Markalar Birincisi ise Castrol Ford Team Türkiye oldu.  03 Temmuz Cumartesi günü Bilkent Otel önündeki start seremonisi ile başlayan rallide, 74 ekip iki gün boyunca Kahramankazan daki 6 özel etapta kıyasıya bir mücadele sergiledi. 04 Temmuz Pazar günü Bilkent Otel’deki finiş podyumunda düzenlenecek ödül töreni ile sonra eren organizasyonda, İki Çeker ve Sınıf 4 te Fiat Motorsporları takımından Fatih Kara-Bilge

Ankara
Turkey
Eski
Adiyaman
Castrol-ford
White-news-agency
Turkey-rally-championship
Histidine-rally
Burak-gardener
Castrol-ford-the-turkey-hope
Rally-teams-the-first-one
Brands-the-first-one

Hitit Rallisi heyecanı Kahramankazan'da başladı - HaberFlash :: internet haber sitesi - haberflash.com - haberflash - haber - flash

04.07.2021 10:23:20 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın en eski yarışlarından olan ve ilk kez 1973 yılında Kahramankazan’da düzenlenmesinin ardından 2009’dan bu yana gerçekleştirilemeyen Hitit Rallisi, yeniden ralli tutkunlarıyla buluştu. Türkiye’nin farklı illerinden 75 otomobilin start aldığı ilk gün etapları büyük bir heyecana sahne olurken, yarış severler şampiyonaya yoğun ilgi gösterdi. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın en eski yarışlarından olan ve ilk kez 1973 yılında Kahramankazan’da düzenlenmesinin ardından 2009’dan bu yana gerçekleştirilemeyen Hitit Rallisi, 12 yıllık aranın ardından yeniden doğduğu topraklarda gerçekleştirildi.

Ayhan
Nevsehir
Turkey
Asagi-karaoren
Konya
David-oguz
Castrol-ford
Histidine-rally
Turkey-rally-the-championship
First-municipalities-chairman-the-municipality
Car-sports

Hitit Rallisi heyecanı Kahramankazan'da başladı

Hitit Rallisi heyecanı Kahramankazan’da başladı 04.07.2021 10:33 Türkiye Ralli Şampiyonası nın en eski yarışlarından olan ve ilk kez 1973 yılında Kahramankazan da düzenlenmesinin ardından 2009 dan bu yana gerçekleştirilemeyen. Türkiye Ralli Şampiyonası nın en eski yarışlarından olan ve ilk kez 1973 yılında Kahramankazan da düzenlenmesinin ardından 2009 dan bu yana gerçekleştirilemeyen Hitit Rallisi, yeniden ralli tutkunlarıyla buluştu. Türkiye nin farklı illerinden 75 otomobilin start aldığı ilk gün etapları büyük bir heyecana sahne olurken, yarış severler şampiyonaya yoğun ilgi gösterdi. Türkiye Ralli Şampiyonası nın en eski yarışlarından olan ve ilk kez 1973 yılında Kahramankazan da düzenlenmesinin ardından 2009 dan bu yana gerçekleştirilemeyen Hitit Rallisi, 12 yıllık aranın ardından yeniden doğduğu topraklarda gerçekleştirildi.

Ayhan
Nevsehir
Turkey
Asagi-karaoren
Konya
David-oguz
Castrol-ford
Histidine-rally
Turkey-rally-the-championship
First-municipalities-chairman-the-municipality
Car-sports

Hitit Rallisi Heyecani Kahramankazan'da Basladi

Hitit Rallisi Heyecani Kahramankazan da Basladi Hitit Rallisi Heyecani Kahramankazan da Basladi Türkiye Ralli Sampiyonasi’nin en eski yarislarindan olan ve ilk kez 1973 yilinda Kahramankazan’da düzenlenmesinin ardindan 2009’dan bu yana gerçeklestirilemeyen Hitit Rallisi, yeniden ralli tutkunlariyla bulustu. Spor / 4 Temmuz 2021 Pazar 10:31 Türkiye’nin farkli illerinden 75 otomobilin start aldigi ilk gün etaplari büyük bir heyecana sahne olurken, yaris severler sampiyonaya yogun ilgi gösterdi. Türkiye Ralli Sampiyonasi’nin en eski yarislarindan olan ve ilk kez 1973 yilinda Kahramankazan’da düzenlenmesinin ardindan 2009’dan bu yana gerçeklestirilemeyen Hitit Rallisi, 12 yillik aranin ardindan yeniden dogdugu topraklarda gerçeklestirildi.

Ayhan
Nevsehir
Turkey
Castrol-ford
Histidine-rally-excitement-began
Turkey-rally
Histidine-rally
First-municipalities-president-the-municipality
President-david
Bilkent-the-hotel
Castrol-ford-the-turkey-hope

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.