comparemela.com

Latest Breaking News On - Bulharsko - Page 1 : comparemela.com

Covid řádí v turistických zemích V Řecku je to nejhorší za celou pandemii

Na místech, kam Češi rádi jezdí na dovolenou, řádí v posledních dnech koronavirus. Počty nakažených rostou v Řecku, Chorvatsku, Bulharsku i v Egyptě. Nejhůř je na tom Řecko, které má teď nejvyšší počty nakažených za celou pandemii.

V Praze rozdali hygienici stovky pokut za porušení pravidel pro návrat ze zahraničí V regionech jsou takové tresty výjimkou

Množství pokut rozdali již pražští hygienici lidem, kteří jeli do zahraničí a po návratu buď nevyplnili povinný příjezdový formulář, nebo nesplnili další podmínky – nešli na test či nedodrželi karanténu. Mimo Prahu je podobných případů minimum.

Šlágry covidových prázdnin: U Čechů letělo Bulharsko a Řecko Co exotika na podzim?

Letní sezóna dovolenkářů pomalu končí, a jak vyplývá z ankety napříč cestovními kancelářemi a agenturami, začínala se konečně podobat té předcovidové. Podobala se i tím, jaké destinace byly letos mezi Čechy nejoblíbenější. Na vrcholu žebříčku je tradičně Řecko, ale také Bulharsko či Egypt. Nákupní chování se pak mírně změnilo, Češi si vybírají i podle toho, jak jednoduché je případně zájezd změnit nebo posunout. Řada z nich si taky místo zahraničí zvolila pobyt v Česku. 

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.