comparemela.com

Latest Breaking News On - Bucuria - Page 1 : comparemela.com

Moldova: EU supports child development centres in Ungheni and Cahul

The EU has financed the purchase of medical equipment, furniture and toys for ten child development centres in Ungheni and Cahul districts in Moldova.

Moldova: Local apricot season to start at the usual time

Moldova: Local apricot season to start at the usual time

Local: 1200 de elevi proveniti din familii defavorizate au primit ghiozdane noi echipate cu rechizite » Monitorul de Suceava

Joi, 16 Septembrie 2021 - 1.200 de elevi suceveni proveniti din familii cu o situatie materiala, sociala si financiara precara au inceput anul scolar cu un ghiozdan nou, care contine rechizitele necesare fiecarui ciclu de invatamant.

1.200 de elevi proveniți din familii defavorizate au primit ghiozdane noi, echipate cu rechizite Sursa Arhiepiscopia Sucevei (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 16 Septembrie 2021 - 1.200 de elevi suceveni proveniti din familii cu o situatie materiala, sociala si financiara precara au inceput anul scolar cu un ghiozdan nou, care contine rechizitele necesare fiecarui ciclu de invatamant.

Coltul cititorului: Intalnirea diasporei in Vicovu de Sus » Monitorul de Suceava

Joi, 19 August 2021 - In data de 15 august 2021, in orasul Vicovu de Sus a avut loc prima editie a evenimentului Intalnirea diasporei din Vicovu de Sus. Evenimentul a fost organizat de Primaria orasului Vicovu de Sus, prin implicarea directa a domnului primar Vasile Iliut, Consiliul Local Vicovu de Sus, dar si cu sprijinul unor sponsori din localitate, oameni iubitori de traditii si de frumos.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.