comparemela.com

Latest Breaking News On - Association for digital - Page 1 : comparemela.com

Informatikai képzésekkel segítik az álláskeresőket

ProfitLine.hu Informatikai képzésekkel segítik az álláskeresőket 2021. 07. 15. 03:00 Álláskeresők és karrierváltás előtt állók számára kínál ingyenes, alapszintű programozó kurzust a HTTP (Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda) Alapítvány - tájékoztatott szerdai Közleményében az Innovációs és Technológiai minisztérium (ITM). A virtuális nyári tábor résztvevői teljesen kezdőként is első saját weboldaluk önálló létrehozásáig juthatnak el. A közlemény idézi György Lászlót, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárát, aki kijelentette: Büszkék vagyunk az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) ingyenes képzésére, az Újratervezés programra, amelyet a közeljövőben újabb ütemmel folytatunk. De örömmel hívjuk fel a figyelmet más hasonló lehetőségekre, hiszen ezzel az elhelyezkedők segítése mellett még jobb teljesítményre ösztönözzük a magyar

ITM: ingyenes informatikai képzések várják az álláskeresõket

ITM: ingyenes informatikai képzések várják az álláskeresőket A virtuális nyári tábor résztvevői teljesen kezdőként is első saját weboldaluk önálló létrehozásáig juthatnak el. 2021.07.15 01:30 Álláskeresők és karrierváltás előtt állók számára kínál ingyenes, alapszintű programozó kurzust a HTTP (Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda) Alapítvány - tájékoztatott szerdai Közleményében az Innovációs és Technológiai minisztérium (ITM). A virtuális nyári tábor résztvevői teljesen kezdőként is első saját weboldaluk önálló létrehozásáig juthatnak el.

Digitális szakemberrel erősít a bankholding

Digitális szakemberrel erősít a bankholding
figyelo.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from figyelo.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.