comparemela.com

Latest Breaking News On - Army it was gold district - Page 1 : comparemela.com

Yoroz, dağ sporuna açılıyor

Ordu'da doğa ile iç içe yürüyüşlerin yapılabildiği, zirvesinden Ordu, Giresun ve havanın net olduğu dönemlerde Trabzon'un ilçelerinin de görülebildiği 900 metre yüksekliğindeki Yoroz Tepesi, dağcılık ve kaya tırmanış sporlarına açılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı çalışmalarla Yoroz Kent Ormanı'nda tırmanış parkuru oluşturularak yeni sporcuların yetiştirilmesi hedefleniyor.

Trabzon
Turkey
Army-it-was-gold-district-sarayc
Our-office
Army-mountaineering-specialized-sports-club
Army-mountaineering-specialized-sports-club-head-indomitable
Army-metropolitan-municipality
The-army
Army-metropolitan-the-municipality
City-in-the-forest
Army-it-was-gold-district

Ordu'nun zirvesi: Yoroz

Ordu'nun zirvesi: Yoroz
61saat.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 61saat.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Black-sea
Oceans-general
Oceans
Trabzon
Turkey
Austria
United-states
Switzerland
Giresun
America
Army-it-was-gold-district-sarayc

Ordu'da alkollü tacizciye mahalleliden dayak

Ordu’da alkollü tacizciye mahalleliden dayak Ordu’da alkollü tacizciye mahalleliden dayak Küçük yaştaki çocukları sözlü taciz ettiği öne sürülen bir şüpheli, mahalleli tarafından darbedilerek, polis ekiplerine teslim edildi. İHA Durumun çevredekiler tarafından fark edilmesi üzerine R.C. isimli alkollü şahıs, çevredekiler tarafından darbedildi. MAHALLELİ KÖŞEYE SIKIŞTIRDI Köşeye sıkıştırılan alkollü R.C.’yi polis ekiplerine ihbar eden mahalleli, şahsın olay yerinden ayrılmasına da izin vermedi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü.

Army-it-was-gold-district
The-army
Situation-neighbourhoods
Parish-corner
தி-இராணுவம்

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.