comparemela.com

Latest Breaking News On - Arifiye kap - Page 1 : comparemela.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Marmaray açıklaması

Marmaray dan geçerken perona sürttüğü iddia edilen yük treniyle ilgili, Demiryoluna kapak düşmesi, istasyon ve peronlarda hasar oluşması söz konusu olmamıştır açıklaması yapıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Marmaray açıklaması

Marmaray'dan geçerken perona sürttüğü iddia edilen yük treniyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada "Demiryoluna kapak düşmesi, istasyon ve peronlarda hasar oluşması söz konusu olmamıştır" denildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ndan Marmaray açıklaması

Marmaray dan geçerken perona sürttüğü iddia edilen yük treniyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada Demiryoluna kapak düşmesi, istasyon ve peronlarda hasar oluşması söz konusu olmamıştır denildi.

Bakanlıktan Marmaray açıklaması!

Marmaray dan geçerken perona sürttüğü iddia edilen yük treniyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada Demiryoluna kapak düşmesi, istasyon ve peronlarda hasar oluşması söz konusu olmamıştır denildi.,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Marmaray açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Yük treni Marmaray'da denizin altından geçerken perano sürttü" başlığıyla yayınlanan haberler ve sosyal medya paylaşımlarını yalanladı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.