comparemela.com

Latest Breaking News On - Ankara oven - Page 1 : comparemela.com

Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Türkiye ile Macaristan, Burkina Faso, Özbekistan, Çin, ve Karadağ arasında ayrı ayrı çeşitli alanlarda imzalanan milletlerarası anlaşmalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

AK Parti'de 'saha yýðýnaðý' hazýrlýðý

AK Parti de saha yığınağı hazırlığı Muhalefet partileri bu yaz seçmenle temas faaliyetlerini yoğunlaştıracak, AK Parti de ise, saha yığınağı denilebilecek bir kaç koldan yürüyen bir hazırlık var. 28 Haziran 2021 08:12 Milliyet ten Didem Özel Tümer in haberine göre: Bu yaz partilerin yolları sahada daha çok kesişecek gibi. Pandemi yüzünden olmadığı kadar sekteye uğrayan seçmenle bire bir temas açısından bu yaz farkı kapatma çabasına sahne olacak. Muhalefet kanadı, kurultaylarını geçen sene tamamlar tamamlamaz harekete geçmişti. Milliyet Ankara Büro dan Mehtap Gökdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun,

MAHMUR KAMPI - Dr. İmbat Muğlu

Dr. İmbat Muğlu MAHMUR KAMPI Bebek katili PKK terör örgütü’nün üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu “Doktor Hüseyin” kod adlı terörist Selman Bozkır’ın MİT in Irak ın kuzeyinde PKK/KCK kontrolündeki Mahmur kampında gerçekleştirdiği başarılı operasyonla etkisiz hale getirilmesi ile Mahmur Kampı yeniden gündeme geldi. Irak ın kuzeyinde Kandil ve Sincar ile birlikte terörle mücadelenin üç kritik noktasından biri olan Mahmur Kampı Erbil kent merkezine 65 kilometre uzaklıktaki Mahmur ilçesinde bulunuyor. 1990’lı yılların başından itibaren PKK terör örgütü Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerin birçok yerinde sivilleri hedef aldı. Yüzlerce köy PKK tarafında baskına uğramış ve 1000’lerce sivil vatandaşımız öldürülmüş, köyleri yakılmış, yıkılmış hayvanları telef edilmiştir.

Cumhuriyet'in "Soylu" açıklamasına tepki gösteren Erinç Yeldan yazılarına son verdi

Cumhuriyet'in "Soylu" açıklamasına tepki gösteren Erinç Yeldan yazılarına son verdi
t24.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from t24.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Cumhuriyet gazetesinde 'açıklama' krizi büyüyor! Hangi isim yazılarına son verdiğini duyurdu?

Cumhuriyet gazetesinde 'açıklama' krizi büyüyor! Hangi isim yazılarına son verdiğini duyurdu?
medyatava.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from medyatava.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.