comparemela.com

Latest Breaking News On - Also kallas - Page 1 : comparemela.com

Afghanistan-News im Ticker: Zweite Maschine der Bundeswehr aus Kabul gelandet

NATO-Generalsekretär Jens Stoltenberg hat der früheren afghanischen Regierung die Schuld für die Niederlage gegen die radikalislamische Taliban zugesprochen. Die News aus Afghanistan im Ticker.

Afghanistan live: Große Sorge um Ortskräfte ++ Taliban machen Ankündigung

Afghanistan live: Große Sorge um Ortskräfte ++ Taliban machen Ankündigung
harzkurier.de - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from harzkurier.de Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Martin Helme kongressil: Ansipi nõukogudeaegne kool on edukalt edasi pärandatud Ka Kallas saatis koerad meeleavaldajate peale

Delfi 04.07.2021, 11:57 Martin Helme kongressil: Ansipi nõukogudeaegne kool on edukalt edasi pärandatud. Ka Kallas saatis koerad meeleavaldajate peale (997) 503 EKRE on ainus erakond, mis seisab niisuguse maksupoliitika eest, mis ei lüpsa inimesi, ütles EKRE esimees Martin Helme tänasel erakonna kongressil Alexela Kontserdimajas. Ta torkas ka, et Andrus Ansipi nõukogudeaegne kool on Reformierakonnas edukalt järgmisele põlvele ehk Kaja Kallasele pärandatud. Tänased libaliberaalsed valitsuserakonnad on omavahel kokku leppinud hakata pidama maksudebatti lootuses, et see nihutab poliitilise vaidluse teemadele, kus nemad kahekesi saavad mängida suurt vastasseisu, mis peaks aitama neil ühiskonna jälle lõhki ajada ja valijad emma-kumma taha koondama, ütles Helme.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.