comparemela.com

Latest Breaking News On - Able nurse - Page 1 : comparemela.com

Janine Bischops met spoed geopereerd: De verpleger op de se

Janine Bischops met spoed geopereerd: “De verpleger op de set vertrouwde het niet” Actrice Janine Bischops (79) is met spoed geopereerd, nadat ze zich niet lekker voelde bij opnames van de Ketnet-serie #LikeMe. Vandaag om 06:21 “Op de set voelde ik druk op mijn borst. De verpleger die daar was om ons op corona te testen, vertrouwde het niet”, vertelt Bischops, alias Valentine ‘Titin’ Jacobs in de reeks. “In het japonneke van Titin ben ik naar het ziekenhuis gebracht, geschminkt en al. Mijn pruik had ik nog afgedaan, maar de rand van mijn haar wordt helemaal wit gespoten. Het zag er niet uit. Ik heb twee stents gekregen. De cardioloog zei de volgende dag: gisteren zag je er toch wat marginaal uit.” (lacht)

Janine Bischops met spoed opgenomen in ziekenhuis: De verpl

#LikeMe. “Op de set voelde ik druk op mijn borst. De verpleger die daar was om ons op corona te testen, vertrouwde het niet”, vertelt Bischops, alias Valentine ‘Titin’ Jacobs in de reeks. “In het japonneke van Titin ben ik naar het ziekenhuis gebracht, geschminkt en al. Mijn pruik had ik nog afgedaan, maar de rand van mijn haar wordt helemaal wit gespoten. Het zag er niet uit. Ik heb twee stents gekregen. De cardioloog zei de volgende dag: gisteren zag je er toch wat marginaal uit.” (lacht) Het was goed dat ze er snel bij waren, beseft Bischops. “Tijdens de lockdown heb ik eens een bloeddrukval gehad en ben ik thuis in de gang bewusteloos gevallen. Ik weet niet hoelang ik daar heb gelegen. Ik werd wakker in een plasje bloed met een grote bult op mijn hoofd. Dat is verschieten hè. Dat was in augustus vorig jaar.”

Duitse verpleger ook verdacht van moord op patiënten

Duitse verpleger ook verdacht van moord op patiënten
telegraaf.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from telegraaf.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

De Jonge over 5-stappenplan: Sneller als het kan, langzamer als het moet

De Jonge over 5-stappenplan: Sneller als het kan, langzamer als het moet
metronieuws.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from metronieuws.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ic-verpleger Tom Burggraaf (32) krijgt coronavaccinatie van Diederik Gommers

Ic-verpleger Tom Burggraaf (32) krijgt coronavaccinatie van Diederik Gommers
hartvannederland.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hartvannederland.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.