comparemela.com

Latest Breaking News On - 27 iunie - Page 1 : comparemela.com

Horoscop 27 iunie, cu Neti Sandu. Scorpionii vor să intre într-o afacere

O zi cu de toate. O să recuperăm un timp pierdut și ne putem vedea cu acei oameni pe care nu i-am putut întâlni la momentul potrivit și să spunem și ce n-am apucat să rostim.

Horoscope-june
Horoscope-june-lion-are
Horoscope-june-balance-you
Horoscope-june-scorpion-maybe
Horoscope-june-arrows-someone
Horoscope-june-capricorn
Horoscope-june-aquarius-maybe
Horoscope-june-fish
Horoscope-june-ram-themselves
Horoscope-june-bull-maybe
Horoscop

27 iunie. Ziua Internațională a Pescarului

Pescarii se reunesc, uniti de aceasta pasiune, indiferent de mediul din care provin, de profesia sau cariera lor. Pescarii se reunesc, uniti de aceasta pasiune, indiferent de mediul din care provin, .

Roma
Lazio
Italy
Conference-international-for-regulation
Day-international
Conference-international
Calendarul-zilei
Iua-internationalaa-pescarului
27-iunie
ரோமா
லேஸியோ

Aer greu de respirat și furtuni violente în aproape toată țara. Când se mai răcorește puțin

Dată publicare: 27-06-2021 09:12 Dată actualizare: 27-06-2021 09:24 Astăzi, în vest, în sud și prin centru avem vreme călduroasă, iar în regiunile sudice și vestice atmosfera va fi înăbușitoare. În vest, în sud-vest și în nord-est se anunță o zi însorită, dar în rest găsim multă instabilitate și ploi care vor lăsa în urmă peste 30 de litri de apă pe metru pătrat. Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul, pe unde vor fi perioade cu soare, dar o să fie și câteva serii de averse cu tunete și fulgere. În zona litoralului stresul termic se menține ridicat, iar ploile apar doar trecător.

Bucharest
Bucuresti
Romania
Wallachia
Romania-general
Maramures
Dobrogea
Chisinau
Moldova
Oltenia
Bukovina

Coronavirus România, bilanț 27 iunie. 46 de cazuri noi și 5 decese în ultimele 24 de ore

Dată publicare: 27-06-2021 13:05 Dată actualizare: 27-06-2021 13:24 Shutterstock Coronavirus în România, 27 iunie. Până astăzi, 27 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.630 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.045.351 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 46 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 9 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Bucharest
Bucuresti
Romania
Prahova
Maramures
Botosani
Mures
Directions-health-care-public-of-country
Ministry-health
Territory-romania
City-bucharest

S-a întâmplat într-o zi de 27 iunie

Sursa foto: RADOR 1926 - S-a născut, la Bucureşti, medicul Nicolae Simionescu, fondator al şcolii româneşti de biologie celulară, membru titular şi vicepreşedinte al Academiei Române. (m. 6 febr. 1995) (95 de ani) 1936 - S-a născut criticul şi istoricul literar, eseistul Sergiu Pavel Dan. (85 de ani) 1948 - S-a născut regizorul Ioan Cărmăzan, preşedintele Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film. 1951 - S-a născut Corneliu Ion, fost campion mondial şi olimpic de tir. (70 de ani) 1996 - Dezvelirea bustului lui Corneliu Coposu (sculptor Mihail Buculei) amplasat lângă Biserica Kretzulescu din Bucureşti. (25 de ani)

Japan
United-kingdom
Moldova
Russia
Uganda
Germany
Netherlands
Hungary
Italy
Sweden
Finland
Ireland

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.