comparemela.com

Latest Breaking News On - předkolo - Page 1 : comparemela.com

Rada: Poslední tři dny jsem toho moc nenaspal, z odvety jsem měl velké obavy

Žilina - Přestože fotbalisté Jablonce vstupovali do odvety 4. předkola Evropské konferenční ligy v Žilině s náskokem 5:1 z úvodního duelu, trenér Petr Rada měl z utkání velké obavy. Přiznal, že kvůli tomu v posledních třech dnech moc nespal. Severočeši na hřišti slovenského celku vedli od 30. minuty, z Rady ale spadla tíha až v samotném závěru, v němž jeho tým přidal další dvě branky na konečných 3:0.

Miroslav
Stredoceský
Czech-republic
Germany
Slovak-republic
Jablonec
Jihoceský
Prague
Praha
Hlavníesto
Toronto
Ontario

Všichni jsme strašně zklamaní, řekl Bílek po konci Plzně v Konferenční lize

Sofia - Trenér fotbalistů Plzně Michal Bílek po odvetě závěrečného 4. předkola Evropské konferenční ligy s CSKA Sofia prožíval velké zklamání. Jeho svěřenci na hřišti bulharského týmu ztratili domácí dvoubrankový náskok a ve 119. minutě prodloužení inkasovali rozhodující gól na 3:0. Kouč nechce spekulovat, jaký bude mít neúspěch dopad na Viktorii, která třetí rok po sobě neprošla do skupiny evropských pohárů.

Bulgaria
Sofia
Sofiya-grad
Bulgarian
Jordy-caicedo
Constitutional-court-brno
National-stadium
Sofia-coach
Michal-retaliation
Does-not-want
From-graham
State-georgi

Jablonec vyhrál i v Žilině a postoupil do Evropské konferenční ligy

Žilina - Fotbalisté Jablonce zvítězili v odvetě 4. předkola Evropské konferenční ligy v Žilině 3:0 a po dpmácím triumfu 5:1 si podruhé v historii a poprvé po třech letech zahrají základní skupinu evropských pohárů. Vítěznou trefu na hřišti slovenského celku zaznamenal po půlhodině hry Dominik Pleštil, v rozmezí 86. až 88. minuty se prosadili střídající Antonín Vaníček a Tomáš Čvančara.

Jablonec
Bratislavsky-kraj
Slovak-republic
Rome
Lazio
Italy
Dominica
Cyprus
Cypriots
Slovakian
Belko-anang
Apollon-limassol

Trpišovský: V kvalifikaci jsme dávali málo gólů, účast v EKL nás neovlivní

Varšava - Podle trenéra Jindřicha Trpišovského odehráli fotbalisté Slavie dvojzápas 4. předkola Evropské ligy s Legií Varšava dobře, ale doplatili na horší produktivitu, než měl soupeř. Pražané se na podzim představí pouze ve skupině nově vzniklé Evropské konferenční ligy, jejich kouč se ale domnívá, že to na klub nebude mít ekonomický dopad.

Budapest
Hungary
Warsaw
L67
Poland
Mahir-emreli
Warsaw-according
Player-slavia
Legions-warsaw-well
Football-the-league
Conference-league

Postup Legie je výsledek nad její možnosti, ale to nevadí, píše polský server

Varšava - Tohle není sen, velký favorit byl poražen, raduje se polský server Gazeta.pl z postupu fotbalistů Legie Varšava přes pražskou Slavii do základní skupiny Evropské ligy. Web Sportowe Fakty byl navzdory úspěchu k Legii kritický a napsal, že se tým rodí v bolestech. Šéf klubu podle něj bude muset ještě sáhnout do peněženky.

Prague
Praha
Hlavníesto
Czech-republic
Poland
Croatia
Warsaw
L67
Croatians
Polish
European-league

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.