Nyt ei näytä hyvältä! Stanley Cupissa valtava lommo

iltalehti.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from iltalehti.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nikita Kucherov soitti Igor Larionoville

Yön uutiskooste: Suomalaiselokuvia mukana Cannesissa, Saksa aikeissa höllentää matkustusrajoituksia Britanniasta ja Intiasta matkaaville, Talvisessa Uudessa-Seelannissa historian lämpimin kesäkuu

6:06 Yön uutiskooste: Suomalaiselokuvia mukana Cannesissa, Saksa aikeissa höllentää matkustusrajoituksia Britanniasta ja Intiasta matkaaville, Talvisessa Uudessa-Seelannissa historian lämpimin kesäkuu Lue koosteesta tärkeimmät uutiset aamuksi. Saksan johtava kansanterveyteen erikoistunut Robert Koch -instituutti sanoo, että Intia, Nepal, Venäjä, Portugali ja Britannia aiotaan luokitella uudelleen. LEHTIKUVA / AFP / CHRISTOF STACHE Milja Rämö ja Minna Pulli / STT Cannesin elokuvajuhlat alkavat tänään, mukana useampi suomalaiselokuva Tänään alkavilla Cannesin elokuvajuhlilla esitetään useampi suomalaiselokuva. Pääkilpasarjassa nähdään Rosa Liksomin vuonna 2011 julkaistuun samannimiseen romaaniin. Iikka Vehkalahden tuottama suomalais-intialainen dokumentti Invisible Demons valittiin ensimmäisenä suomalaisena dokumenttielokuvana uuteen, ilmastoaiheiseen sarjaan.

Montreal siirsi Tampa Bayn mestaruushaaveita – Canadiens vei voiton jatkoajalla

Montreal siirsi Tampa Bayn mestaruushaaveita – Canadiens vei voiton jatkoajalla MONTREAL, HELSINKI Jääkiekon NHL:ssä Montreal Canadiens on voittanut Tampa Bay Lightningin jatkoajan jälkeen 3–2. Tampa Bay on yhä yhden voiton päässä Stanley Cupin mestaruudesta, mutta voitollaan Montreal otti viime vuoden mestaria kiinni finaalitaistoissa. Lightning johtaa sarjaa lukemin 3–1. Canadiens meni johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Tampa Bay tasoitti seuraavassa. Montreal siirtyi johtoon Josh Andersonin maalilla, kun ensimmäistä jaksoa oli pelattu miltei 16 minuuttia. Lightningin toisen erän maalista vastasi Barclay Goodrow. Kolmannella jaksolla molemmat joukkueet iskivät yhden maalin. Kun erää oli pelattu alle yhdeksän minuuttia, Montrealin Aleksandr Romanov sai kiekon Tampan häkkiin. Viiden minuutin päästä Lightningin Pat Maroon heilutti Canadiensin verkkoa.