comparemela.com

Latest Breaking News On - 2020 tokyo olimpiyatları - Page 2 : comparemela.com

Busenaz Sürmeneli: Herkes madalyayı görüyor ama elimden operasyon geçirdim, antrenmana devam ettim

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları nda altın madalya kazanan milli boksör Busenaz Sürmeneli, "Mart’ta elimden bir operasyon geçirdim. Kimse bilmiyor, herkes. 17.08.2021, Sputnik Türkiye

Antrenörünün yanında olmasına izin verilmeyen paralimpik tenisçimiz Büşra Ün, yetkililere seslendi

Paralimpik milli tenisçi Büşra Ün, 2020 Tokyo Olimpiyatları nda yanında yer almasına izin verilmeyen antrenörü Osman Yıldız için yetkililere seslendi. Büşra, Rio 2016 da olduğu gibi Osman hocama 2020 kafilesinde de yer verilmedi. Yıllarını hayallerime adamış hocama hakkı teslim edilmeliydi. Ülkemizi temsil eden tek tenisçi olarak desteklenmeyi beklerdim dedi.

Saldırıların hedefindeki Ebrar Karakurt un Ben böyleyim göndermesine arkadaşlarından da destek geldi

Kadın Voleybol Takımı nın yıldızı Ebrar Karakurt, kız arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf yüzünden büyük eleştiri alırken, çeşitli saldırıların da hedefi oldu. Yaşananların ardından Ebrar, Athena nın Ben böyleyim şarkısını paylaştı. Milli Takım ın sporcuları da Ebrar paylaşımı yaparak, arkadaşlarına destek oldu. Spor ve sanat dünyasından da çokça destek mesajı geldi.

Lavrov dan Tokyo 2020 değerlendirmesi: Önyargı tezahürlerine rağmen Rusya parladı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, bariz önyargı tezahürlerine rağmen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda hakkıyla temsil edilen Rusya adına büyük sevinç duyduğunu. 09.08.2021, Sputnik Türkiye

Cumhurbaşkanı na madalya sözü veren Busenaz Sürmeneli ye Erdoğan ailesinden tebrik

Busenaz Sürmeneli, Çinli Gu Hong u yenerek Tokyo da şampiyon oldu. Tarihi zafer sonrası Sürmeneli, Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüm biraz önce. Ona 2013 te söz vermiştim, Altın madalya alıp size hediye edeceğim demiştim. Madalyamı ona hediye ediyorum ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıcağı sıcağına arayarak Busenaz ı tebrik etti. Ardından eşi Emine Erdoğan, Zor günlerde yüzümüzü güldüren ve bizi gururlandıran sporcularımızı kutluyorum paylaşımı yaptı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.