comparemela.com

Card image cap


Yangınlar çevre illeri de teyakkuza geçirdi! Ormanlara giriş yasaklandı!
Türkiye'nin 8 ilince çıkan orman yangınları çevre şehirleri de harekete geçirdi. Balıkesir'de yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. İzmir'de ve Kocaeli'de de ormanlara girişlerin yasaklandığını Twitter'dan açıklandı.
Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Yarın başlayacak olan yasaklar, 31 Ekim Pazar gününe kadar sürecek. İzmir'de ise Valilik kararı ile ormanlara girişler yasaklanırken kararı Twitter'dan Tunç Soyer duyurdu.

Related Keywords

Kocaeli , Balikesir , Turkey , , Kesir Branch , Governors Office , The Forest , Kesir Governor , October Market , Twitter Bronze The Soyer , Kesir The Governor , Meteorology The Principal , Forest Region Arrangment , Numbered The Act , The Article , Forest Ministries , Region Manager , Kesir Branch Manager , Gendarmerie Commanders , Tagged Camp , Great Wall , வான்கோழி , கவர்னர்கள் அலுவலகம் , தி காடு , அக்டோபர் சந்தை , தி கட்டுரை , பகுதி மேலாளர் , ஜெஂடார்மீ தளபதிகள் , குறித்துள்ளார் முகாம் , நன்று சுவர் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.