comparemela.com


Ekonomi | 02.07.2021 07:02
Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan: 2.7 milyar lira hasılatı aşarız
Ankara merkezli Pasifik İnşaat, İstanbul’daki ilk gayrimenkul projesi için düğmeye bastı. Emlak Konut GYO’ya ait İstanbul Beşiktaş Ortaköy’deki arsanın ihalesini kazanan firma bu alanda lüks konut ve ofisler inşa edecek. Şirketin hedefi ise, ihalede verilen 2 milyar 650 milyon lira toplam hasılat teklifini ikiye katlamak.
HÜRRİYET
F5Haber'e abone olun
Ankara’da ‘Next Level’ markalı gayrimenkul projeleri ile bilinen Pasifik İnşaat İstanbul’daki ilk projesine başlıyor. Şirket, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO), mart ayında İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği ihaleyi kazanmıştı. Konumu ile dikkat çeken bu arsada inşaat çalışmalarına yıl sonunda başlayacaklarını belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “İstanbul’da yatırımı uzun süredir planlıyorduk ama özel bir lokasyon bekliyorduk. İstanbul’un en iyi lokasyonunu bulduk. İhaleye katılım yoğundu, iyi hazırlandık ve aldık” dedi.

Related Keywords

Kazakhstan ,Istanbul ,Turkey ,Ankara ,Azerbaijan ,Belarus , ,Ankara Center ,Pacific Construction In Istanbul ,Istanbul Besiktas Ortaky Land ,Rack Old Beam Gendarmerie ,Pacific Construction ,Real Estate Subject ,Percent Subject The Project Land ,Prices Istanbul ,Conqueror Erdogan ,காஸக்ஸ்டாந் ,இஸ்தான்புல் ,வான்கோழி ,அங்காரா ,அஜர்பைஜான் ,பெலாரஸ் ,அங்காரா மையம் ,பெஸிஃபிக் கட்டுமானம் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.