comparemela.com

Card image cap


Minunile există! După ce a fost înjunghiată de aproximativ 40 de ori și lăsată să zacă într-o baltă de sânge, o femeie și-a revenit în mod miraculos. Nimeni nu îi mai dădea vreo șansă de supraviețuire după ce a ajuns în stare foarte gravă pe masa de operație. Ieșeanca este stabilă și i-a uimit până și pe medici. Agresorul este internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”
Tânăra de 39 de ani, din comuna Rediu, care a fost înjughiată de mai multe ori și a fost lasată să zacă într-o mașină, pe marginea drumului, a scăpat cu viață ca prin minune. Medicii ieșeni nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire. Victima a ajuns, după un incident extrem de grav, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași și a intrat de urgență în sala de operație. Aceasta prezenta șoc hemoragic, multiple plăgi înjunghiate în zona abdominală și eviscerație de intestine. Echipa chirurgicală a făcut eforturi disperate pentru a o ține în viață, chiar dacă pierduse mult sânge și nu dădea semne că își revine. Nimeni nu îi mai dădea vreo șansă la viață și doar o minune o putea salva. Tânăra a luptat cu ultimele puteri să trăiască și i-a uimit până și pe medici.

Related Keywords

Socola , Iasi , Romania , Popricani , Romania General , Ionel Bogdan , Skoda Fabia , Inspectorate Police Borderland Iasi , Court Iasi , Court Cu , Doctors Iasi , Village Rhenium , Hospital Clinical County Emergency , State Her , Hospital Clinical County , Intensive Care Mobile , Shares Special , Village Popricani , City Iasi , ஈயாஸீ , ரோமானியா , ஸ்கோடா ஃபேபியா , நிலை அவள் , பங்குகள் சிறப்பு ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.