comparemela.com


Hayır, ne mümkün, tabii ki düşünülemez.
49. Ä°stanbul Müzik Festivali’ni düzenleyen ekibi, başta Efruz Çakırkaya olmak üzere kutlamalıyız. Önce pandemi koşulları ve nice belirsizlik altında bile yaratıcı bir program hazırladıkları ve doğaya karşı bizleri duyarlı olmaya çağırdıkları için. Ağustos-eylül aylarına yayılan festival etkinliklerinin tümü açık hava mekânlarında yer alıyor. Ä°zleyici de yorumcular da güvenli ve mutlu olacak. 
Bu yılki program açıklandı, ama nicedir önümüzdeki 50. yıl için hazırlık yaptıklarından eminim. Kolay mı, yarım asır olacak. Festivalsiz bir İstanbul düşünülemez deriz hep. Kız Kulesi gibi o da kentin demirbaşıdır. Nejat Eczacıbaşı’nın girişimi ve desteği daha nice festivallere esin kaynağı olacak. Elli yıl önce İstanbul’da belediye ve devlet orkestralarının haftalık programı dışında tek tük resitaller ve yurtdışından gelen ünlü isimlerin yer aldığı Şan Sineması konserleri, Saray Sineması resitalleri vardı. Festivalin düzenli bir şekilde İstanbul’un ilkbaharını şenlendirmesi, Eczacıbaşı Vakfı ve Aya İrini gibi ev sahipleri tarafından kentin kültür tarihine yazıldı.

Related Keywords

Georgia ,United States ,Istanbul ,Turkey ,Bosphorus ,Italy ,Volga ,Yaroslavskaya Oblast ,Russia ,Zurich ,Züsz ,Switzerland ,Indonesia ,Kiz Kulesi ,Izmir ,France ,Berlin ,Germany ,Cakirkaya ,Diyarbakir ,Indonesian ,Italian ,Georgian ,French ,Railse ,August Ilse ,Mehmet Nemutlu , ,Istanbul Music ,Singing Theater ,Palace Theater ,Months As House ,Volga Biretta This ,Famous Volga Biretta ,Fete Orchestra ,Volga Biretta ,Bass Against ,Ozkan Grocery ,Mehmet Nemutlu S ,Contemporary Music The Community ,Honor Award ,Life Height Success ,Intellectuals Days Incentives The Prize ,Zurich Orchestra ,Istanbul Philharmonic Orchestra ,Nature Sound ,World Possible ,Goose Mountains ,Walking Pavilion ,Yellow Flower ,Again Bosphorus ,Century Sound ,Spring Fourth ,Stage Rebellion ,Istanbul Festival ,ஜார்ஜியா ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,இஸ்தான்புல் ,வான்கோழி ,பாஸ்பரஸ் ,இத்தாலி ,வோல்கா ,ரஷ்யா ,ஸுரி ,சுவிட்சர்லாந்து ,இந்தோனேசியா ,இஸ்மிர் ,பிரான்ஸ் ,பெர்லின் ,ஜெர்மனி ,டையைர்‌பேகிர் ,இந்தோனேசிய ,இத்தாலிய ,ஜார்ஜியன் ,பிரஞ்சு ,இல்ஸ் ,இஸ்தான்புல் இசை ,அரண்மனை திரையரங்கம் ,மரியாதை விருது ,உலகம் பாஸிபல் ,மஞ்சள் பூ ,இஸ்தான்புல் திருவிழா ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.