comparemela.com


'Nefes Dağyenice' Bursa'ya nefes aldıracak
Giriş:27 Haziran 2021
Büyük
oku
A
Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi olması hedefiyle Bursa’da inşası süren Nefes Dağyenice Projesi, günübirlik ziyaretçilerine vereceği hizmet ve konaklama tesislerindeki kalitesiyle Bursa turizmine sınıf atlatacak.
Uludağ'dan sonra şehre bu kadar yakın olup, doğal güzelliğiyle de cazibe merkezi halini alacak Nefes Dağyenice, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen alt yapı çalışmalarında sona yaklaştı. Çok yakında günübirlik ağırlayacağı misafirlerine gerek aile buluşmalarında, gerekse iş toplantılarında ev sahipliği yapmaya hazırlanan Nefes Dağyenice, doğanın huzurunu konforlu hale getirerek turizmde yepyeni bir sayfa açacak. Pandemi sürecinde kısıtlamalar nedeniyle adeta izole bir hayat süren vatandaşlar yaz mevsiminin gelmesi, aşılamanın hız kazanması ve vaka sayılarının düşmeye başlamasıyla birlikte kendilerini dışarıya ve doğal mekanlara atmaya başladı.

Related Keywords

Bursa ,Turkey ,Aktas ,Batman ,Yenice ,Çrum ,Samet Kurto ,Forest School Place ,Schoola Scholarship ,Forest School ,Sports Center ,Yenice Bursa ,Scholarship Municipality ,Green The Bursa ,Bursa Lotus District ,Yenice Pond ,Tagged Breath ,Yenice Project ,Route Tourism ,Scholarship The Municipality ,Scholarship Mayor To Be Taken Aktas ,The Inside ,Forest General ,வான்கோழி ,பேட்மேன் ,காடு பள்ளி ,விளையாட்டு மையம் ,தி உள்ளே ,காடு ஜநரல் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.