comparemela.com


hlasovalo:
7763 lidíVčera prezident Zeman opět vyvolal pozdvižení svými výroky v nedělní Partii na Primě. Tentokrát tím, co řekl o transsexuálech. Na toto téma přišlo, když se moderátorka Terezie Tománková zeptala na prezidentův postoj k maďarskému zákonu, který sexuální výchovu dětí dává výhradně do rukou rodičů a zakazuje ji na školách.
„Viktor Orbán říká, že není proti homosexuálům, ale že je proti manipulaci nejenom rodičů, ale i dětí v sexuální výchově. Já nevidím důvod, proč s ním nesouhlasit, a to proto, protože mě úplně štvou ty sufražetky, to Me Too, ty Prague Pride,“ řekl Zeman.

Related Keywords

Bohumil ,Stredoceský ,Czech Republic ,Georgia ,United States ,Prague ,Praha ,Hlavníesto ,Netherlands ,United Kingdom ,Hungary ,Hungarian ,British ,Piers Morgan ,Piersem Morgan ,Name Of The Police ,Aspx And Ondra Police ,Twitter ,School Or ,Young ,Has Robert ,Zeman Have ,Young In Georgia ,Bohumil Vostal ,While The Czech Republic ,Zeman Briton ,President Zeman ,Are You ,Ondra Edge ,போஹுமில் ,செக் குடியரசு ,ஜார்ஜியா ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,ப்ராக் ,பிரதா ,நெதர்லாந்து ,ஒன்றுபட்டது கிஂக்டம் ,பசி ,பிரிட்டிஷ் ,பியர்ஸ் மோர்கன் ,பெயர் ஆஃப் தி போலீஸ் ,ட்விட்டர் ,பள்ளி அல்லது ,இளம் ,உள்ளது ராபர்ட் ,ப்ரெஸிடெஂட் ஜெமான் ,உள்ளன நீங்கள் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.