comparemela.com

Card image cap


Bakanı Selçuk, vapur gezisinde öğrencilerle buluştu
Bakanı Selçuk, vapur gezisinde öğrencilerle buluştu
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Telafide Ben de Varım' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'İstanbul'un tarihine yolculuk' başlıklı vapur gezisinde öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Selçuk'un konuşmasının ardından etkinliğe katılan öğrenciler hep bir ağızdan 'Telafide Ben de Varım' dedi.
AA10 Temmuz 2021 Cumartesi 10:38 - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 10:38
Bakan Selçuk, Üsküdar'dan hareket eden Valide Sultan Gemisi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.
Öğrencilerle sohbet edip, fotoğraf çektiren Selçuk, yaptığı konuşmada, "Telafide Ben de Varım" çalışması kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte 140 öğrenciyle bir araya geldiklerini belirtti.

Related Keywords

Selcuk , Tekirdag , Turkey , Seluk , Tokat , Istanbul , Turkmenistan , Uskudar , Grand Turk , Turks And Caicos Islands General , Turks And Caicos Islands , Turkmen , , Event Selcuk Istanbul National Education Beam , Minister Seluk , Ministers Seluk , Validated Grand Turk In The Ark , With You , Today Uskudar Our City , Event Istanbul , Education Republic Date Museum , Historian Turan , Uskudar Municipalities President Turkmen , வான்கோழி , இஸ்தான்புல் , டர்க்மெனிஸ்தான் , மாபெரும் துருக்கி , டர்க்ஸ் மற்றும் கைகோஸ் தீவுகள் , உடன் நீங்கள் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.