comparemela.com


Altın ve dolar etkilenebilir! ABD'den kritik bir açıklama geldi
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, altın ve doların gidişatını derinden etkileyecek bir gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı.
2021-07-25 10:00:00 - 2021-07-25 10:32:38
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Kongrenin ülkenin borç limitini yükseltmemesi halinde Bakanlığın 2 Ağustos’ta ‘olağanüstü önlemler’ alması gerekeceğini bildirdi.
Yellen, borç limitine ilişkin ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’ye yönelik bir mektup kaleme aldı. Yasal borç limitinin 31 Temmuz’a kadar askıda olduğunu hatırlatan Yellen, 1 Ağustos itibarıyla ABD’nin ödenmemiş borcunun yasal limite ulaşacağını bildirdi. Yellen, 2 Ağustos’a kadar borç limitinin askıya alınması veya artırılması için harekete geçilmemesi halinde Hazine Bakanlığı’nın ABD’nin temerrüde düşmesini önlemek için bazı olağanüstü önlemler almasının gerekeceğini ifade etti. Borç limitinin artırılması veya askıya alınmasının hükümet harcamalarını artırmayacağını ya da gelecekteki bütçe teklifleri için harcamalara izin vermeyeceğini belirten Yellen, sadece Hazine’nin önceden yürürlüğe giren harcamalar için ödeme yapmasına izin vereceğini kaydetti.

Related Keywords

United States ,Americans , ,Us Representatives Council Head Nancy ,Ministry United States ,From The ,Minister Yellen ,Ministry In August ,Council Head Nancy ,August As United States ,Treasure The Ministry United States ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,அமெரிக்கர்கள் ,அமைச்சகம் ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,இருந்து தி ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.