comparemela.com

Card image cap


Abdullah Avcı: “Takımın mevcut durumundan memnunum”
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı kamp dönemini değerlendirdi. Takımın mevcut durumundan memnun olduğunu söyleyen Avcı, transferde de önemli mesafe kat ettiklerini ifade etti.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Riva’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 28 Temmuz’da Trabzon’da hazırlıklara başladıklarını belirterek sözlerine başlayan Avcı, “4 Temmuz’da Riva’ya geldik, üçüncü etabı tamamlamak bizi mutlu ediyor. 4 hazırlık maçı oynadık. Geçen seneden bu yana oturan oyun felsefesini, beş oyuncuyu da hemen hemen kampın başında, sadece İsmail ikince etabın sonuna doğru geldi. Sisteme, bütçeye uygun şekilde bonservis bedeli ödemeden kulübümüze kattık. Gelen oyuncularla beraber saha içi organizasyonunda bize yardımcı olacakları, rekabetin arttığı, kalitenin yükseldiği, bununla beraber grup enerjisinin de Trabzonspor’un coşkulu, tempolu oynayacak aynı zamanda özellikle kaybetmeyi kabul etmeyen oyuncu yapısına oyun yapısına uygun hareket edecektir. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kampın üçüncü etabı sorunsuz olarak tamamlıyor. iki günlük iznin ardından Avrupa kupaları öncesinde 5 Ağustos’ta Trabzon’da çalışmalarımıza tekrar başlayacağız. Hazırlık maçlarında olumlu ve olumsuz tarafları görüp ona göre plan ve organizasyonlarımızı yapacağız. Bugün oyun dünyada da bizde de savunmada ve hücumda beraber oynayabilen bir takım oluşturmak. Gidişat son derece olumlu, eksiklerimiz var bu çok normal çünkü 1 aydır çalışıyoruz. Hızla bunu daha iyi hale getireceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor’un olduğu yerde her zaman yarış vardır. Tempolu, coşkulu oyunun yanına akıllı oyunu da sokmak istiyoruz. Şu an itibarıyla yöneticilerimiz, başkanımız, scout ekibimiz olsun uyumlu bir şekilde. Şunu söylüyorlar, Trabzonspor tarihinde bu kadar erken organizasyon olmadı diyorlar. Başlangıçlar önemlidir ama futbol dalgalı bir oyundur. Bunun içinde zaman zaman dalgalanmalar olacak. Taraftarlarımızın sabırlı, zaman değil sabrın destek veren durumun oluşmasını istiyorum. Üst üste kazansak da bu olumlu desteği istiyoruz. Arada dalgalanmalar da olsa istiyoruz. Tabii ki Trabzon’un olduğu yerde hedef zirvedir. Bunu için en iyi şekilde adım atacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Related Keywords

Trabzon , Turkey , July Riva , July Trabzon , August Trabzon , A Team , My Energy , Abdullah Hunting , Technical Abdullah Hunting , Obviously Trabzon , Transfer Important Distance Floor Ettie , Europe Trophy , Today Age Six , Today Trabzonspor , Second Camp , From Experience , Trabzon The Day This Since , Lotim Happy , Abdullah The Hunter , Like That , Young People , With Them , Rules Relevant , Not Mean , வான்கோழி , என் ஆற்றல் , யூரோப் கோப்பை , இருந்து அனுபவம் , போன்ற அந்த , இளம் மக்கள் , உடன் அவர்களுக்கு , இல்லை சராசரி ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.