comparemela.com


Кулеба і Єрмак у США готують візит Зеленського
Текст: Катя Юськів, 
4 серпня 2021, 08:40
135
Візит Зеленського до США запланований на 30 серпня
Міністр і голова ОП у Вашингтоні зустрінуться з радником президента США з нацбезпеки Джейкобом Салліваном, держсекретарем Ентоні Блінкеном, сенаторами.
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і глава Офісу Президента Андрій Єрмак прибули до столиці США Вашингтона для підготовки візиту президента Володимира Зеленського. Про це повідомив глава МЗС.
"О восьмій ранку виїхав з дому в Києві і о восьмій вечора приземлився в аеропорту Вашингтона. Перша зустріч - о восьмій ранку за Вашингтоном... Сьогодні ми з Андрієм Єрмаком у Вашингтоні для підготовки першого офіційного візиту президента України Володимира Зеленського до Вашингтона на запрошення президента США Джо Байдена, який відбудеться вже 30 серпня", - написав Кулеба у Facebook.
За його словами, на них чекає зустріч з радником глави Білого дому з нацбезпеки Джейкобом Салліваном, держсекретарем США Ентоні Блінкеном, сенаторами, аналітиками.
"У президентів є низка великих тем. Але якими б вони не були, не буде жодних "підвищених тонів" або якогось шантажу. Буде розмова союзників, які спільно працюють над вирішенням складних проблем безпеки і процвітання України, Європи та євроатлантичного простору", - зазначив Кулеба.
Зазначимо, що Володимир Зеленський відправиться до США після саміту Кримської платформи. В рамках заходу буде чотири тематичні панелі і окреме засідання глав делегацій.
Новини від

Related Keywords

United States ,Washington ,Kiev ,Ukraine General ,Ukraine ,Kulebai Ermak ,Vladimir Zelenskiy ,States Anthony ,Andrew Ermak ,States Joe Biden ,Vladimir Zelensky ,National Security ,Dmitry Kulebai Chapter Office ,Anthony ,State Anthony ,Dmitry Kuleba ,Chapter Office President Andrew Ermak ,United States Washington ,Airport Washington ,Ukraine Vladimir Zelensky ,United States Joe Biden ,State United States Anthony ,Summit Crimean ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,வாஷிங்டன் ,கியெவ் ,உக்ரைன் ,மாநிலங்களில் ஓஹோ பிடென் ,தேசிய பாதுகாப்பு ,அந்தோணி ,நிலை அந்தோணி ,டமிட்ரீ குலேபா ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் வாஷிங்டன் ,விமான வாஷிங்டன் ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ஓஹோ பிடென் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.