comparemela.com

Card image cap


четвер, 29 липня 2021, 03:30
Коронавірус у Португалії: Майже всі госпіталізовані не були вакциновані
28.07.2021 06:19
Укрінформ
Майже 100% хворих на COVID-19, які перебувають у лікарнях Португалії, не пройшли повний курс щеплень від недуги або взагалі не мали щеплень.
Про це пише Сіньхуа із посиланням на Головний директорат з питань здоров’я Португалії, передає Укрінформ.
“Люди, які не були щеплені, або ті, хто отримав лише одну дозу вакцини, становлять 98% пацієнтів, госпіталізованих із COVID-19 у Португалії”, - йдеться у матеріалі.
“Більшість людей, госпіталізованих із COVID-19 у Португалії, старші 60 років, однак є також багато пацієнтів 20-39 років”, - стверджує Сіньхуа.
За словами президента Португалії Марсело Ребело де Суса, “де наступає вакцина - там відступає вірус”.
Він додав, що щеплення - “ключовий фактор для відновлення життів португальців”.
Зауважимо, що станом на вівторок, 52% жителів Португалії пройшли повний курс щеплень від COVID-19.
Фото: Rita Franca/NurPhoto
Актуально
Актуально
Агентство
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.
© 2015-2021 Укрінформ. Усі права застережені.

Related Keywords

Portugal , Spain , Ukraine , Portuguese , Ukrainian , , Xinhua , Spain Notes , Portugal Marseilles , போர்சுகல் , ஸ்பெயின் , உக்ரைன் , போர்சுகீஸ் , உக்ரேனிய ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.