comparemela.com

Card image cap


Politikai vita lett a szentesi chippendale-show-ból
A Múzeumok Éjszakáján volt egy vetkőzős műsor, de a polgármester azt mondja, hogy nem ők szervezték le a programot.
A Hot Men Dance erotikus táncshow szórakoztatta a közönséget a megyeháza udvarán, amit az előadás után egy fideszes önkormányzati képviselő kért ki magának. 
„Nem vagyok prűd, és már szeretnék túllépni az egészen, de legbelül mélyen felháborít az eset. [...] Hibázott a művelődési ház vezetője, és felvethető a felelőssége, mivel nemcsak a jegyeket árulta, hanem bérleti szerződést is kötött, meglehetősen olcsón a produkció szervezőjével. Még nagyobb baj, hogy a formabontó show-műsor idejére a helyi kiállításnak be kellett zárnia, és az ottanra meghirdetett Múzeumok Éjszakája programot áthelyezték a rendezők egy másik helyszínre. Ebben szerepelt egyébként Varga Miklós énekes is. A következő testületi ülésen közös nyilatkozatban kérjük fel Szabó Zoltán Ferenc polgármestert, hogy csak oda méltó rendezvény kerülhessen a megyeházára” –nyilatkozta a Blikknek Kovács János képviselő. 

Related Keywords

Wolf Laszlo , Timar Peter , Kosta Joseph Museum , For Museums Night , Hall County Yard , House Head , Museums Night , Cobbler Nicholas , Tailor Zoltan Franciscans , Glance Blacksmith John , Hall County Station , Kosta Joseph Museum Director , For Glance , க்கு அருங்காட்சியகங்கள் இரவு , வீடு தலை , அருங்காட்சியகங்கள் இரவு ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.